Régóta vágyom egy Tulipe Turquoise kendőre. Még akkor néztem ki magamnak a márkát, amikor Belgiumban éltünk és nagyon megtetszett ez az urbán minimalista stílus. Az meg külön vonzóvá tette a márkát számomra, hogy egy ugyancsak külföldre sodródott magyar nő munkájának gyümölcse.

Imádom a karikás kendőt, egy Hoppediz volt az első, ami vajpuhára van törve, viszem mindenhová magammal, úgyhogy foltoktól sem mentes. Karikás kendővel be akartam tárazni a pici érkezése előtt. Bár Lujzit karikással újszülött korában nem hordoztam, de el tudom képzelni, mennyire kényelmes lehet egy minivel. Elkezdtem hát keresgélni, és a TT kijött a La Prairie minta rengeteg új színével. A Royal Blue teljesen elvarázsolt, úgyhogy azonnal meg is rendeltem belőle egy karikás kendőt. Hamarosan megérkezett.

Nem ijedtem meg, amikor a kezembe vettem és megtapintottam, mennyire kemény kendő, hiszen a facebookos Just Talk about Tulipe Turquoise International csoportban már sokszor olvastam, hogy hamar puhulnak a TT-kendők. Ennyire volt kemény érkezéskor:

Az első mosástól már nagyon sokat puhult, így néz ki mosás után ugyanabban a beállításban:

Első próbánk egy reggeli ovijáratkor történt. A majd 3 éves Lujzim 2 perc rollerezés után kérte fel magát. Bár az ovi 10 perc séta, úgyhogy hosszú távon nem próbáltuk (és nem is fogjuk, mert várandósan karikással nekem ez már nem megy), de nagyon könnyen tudtam kötni vele, simán tartotta az ovisomat (aki még csak 12 kg, szóval nem egy nagy teher ). Így néztünk ki az első próba alkalmával:

Azóta is használtuk és törtünk rajta. Minden egyes használat után egyre puhább és puhább.

A kendő most elmegy kicsit vándorolni, aztán visszatér várni a kistesót.

Tulipe Turquoise honlap: https://www.tulipe-turquoise.com/

Szerző: HorvathHelga

Comments are closed.